Okay
  Public Ticket #1569355
Still not working...
Closed

Comments

  •  3
    Rune started the conversation

    You wrote:

    Hi Rune,

    By design pages do not show the featured image.

    You can enable it by adding this bit of code to the fox page.php file

    in line 21

    <?php get_template_part('inc/thumbnail/thumbnail',''); ?>
    

    Hope this helps.

    But it didn't. So when trying to share the page on Facebook with an image...nothing happens unless you use post.

    Line 21...are you sure? See attachment.

    But this is an awesome theme. Works like a dream in most ways!. Excellent!!

    Thanks,

    Rune S:)

    Attached files:  Skjermbilde 2018-05-09 kl. 15.47.36.png

  •  113
    Cuong replied

    Hi Rune,

    Apologize for the delay on your response.

    Line 21 is correct. I've tried and it's working well for me. If you did it but the thumbnail is still not showing, could you please provide me your login credentials in a private reply so I can have a look?

    Thank you, Cuong Tran

    Wordpress lover. My Profile

  •  3
    Rune replied

    That's ok...I will test more. But is it possible to show 2 columns on a mobile? We would like to have it to look more like the picture attached. Do we need to change something like this in the CSS: 

    @media only screen
    and (max-width : 480px){.column {
    margin-bottom: 20px;
    position: relative;
    max-width: 100%;
    width: 48%;
    float: left;}
    }

    Thanks,

    Rune:)

    Attached files:  vg.jpg

  •  113
    Cuong replied

    Hi Rune,

    Please add this code to Customize > Additional CSS (or Custom CSS):

    @media (max-width: 979px) {
        .blog-newspaper {
            margin-left: -8px;
            margin-right: -8px;
        }     .post-newspaper {
            float: left;
            padding-left: 8px;
            padding-right: 8px;         width:50%;
        } }

    Hope this helps, Cuong Tran

    Wordpress lover. My Profile

  •  3
    Rune replied

    Fantastic!! Just what we needed. Works like a dream! Thanks for a fast reply.

    I have rated your theme 5 star and wrote some words on Themeforest as well..:)

    Take care!

    Rune:)

  •  113
    Cuong replied

    Rune, Thank you so much for your kind words. Really appreciate it!

    Cuong Tran

    Wordpress lover. My Profile

  •  3
    Rune replied

    The only thing that would make it even more outstanding is a way to hide author, date and categories on the homepage. I have tried, but when I do it also hide it on single posts. ( jessheimpuls.no)

    Rune:)

  •  113
    Cuong replied

    v2.8 has this feature. You can download the update at https://themeforest.net/downloads

    Wordpress lover. My Profile

  •  3
    Rune replied

    Thanks a lot! Always best to have the latest update...:)

    Rune:)

  •  3
    Rune replied

    Sorry. Seems like there is some problems when updating the theme. Both english and norwegian text are shown at  "published in" and images missing. All ok when installing back to the "old" theme.

    Rune:)

    Attached files:  fox-update.jpg

  •  113
    Cuong replied

    Hi Rune,

    May I have your site login credentials (in a private reply) please so I can test directly? The demo site is running v2.8 normally without any issues. Maybe you have to clear the cache of old stylesheet.

    Wordpress lover. My Profile

  •  3
    Rune replied

    Thanks! But this is a public thread so I need send you the credentials in and e-mail.

    Rune:)

  •  113
    Cuong replied

    Hi Rune,

    You have option to reply privately.

    Wordpress lover. My Profile

  •   Rune replied privately
  •   Cuong replied privately
  •  3
    Rune replied

    Sorry...try this

    User: Cuong Pass: B5P$)XZj2MupeCZ*U9fEGw6Q

    Rune:)

  •  113
    Cuong replied

    Hi Rune,

    Your site is running Fox 2.8. Image missing is a theme issue, I fixed it. About "published in", I do not see. Just a small "in" before category, does it matter for you?

    And I truly apologize, I accidently removed your 2 widgets in footer 1 & 2. Could you please help me to restore them? So sorry about that.

    Cuong Tran

    Wordpress lover. My Profile

  •  3
    Rune replied

    Hi Cuong,

    Thanks a lot! Excellent support! I need to translate the new pot file anyway, so the "in" doesn't matter..:)

    Fixed the 2 widgets, no problem.

    Have a great and perfect day!

    Rune S:)

  •  3
    Rune replied

    Hi again:)

    As you mentioned the "in" before category is still there. Even though I have translated the whole theme using the language file.

    When I try to activate the date for each post, nothing happens. Could you please look at this?

    Thanks,

    Rune:)

  •  113
    Cuong replied

    Hi Rune,

    Sorry is was a theme issue. Please help me to fix it by updating your theme to v2.8.0.2. It's available to download.

    Kind Regards,

    Cuong Tran

    Wordpress lover. My Profile

  •  3
    Rune replied

    Thanks a lot Cuong!

    Your support is amazing!

    Kind Regards,

    Rune S:)

  •  3
    Rune replied

    Hi Cuong...didn't help much for me the update of the theme.

    Still not able to see post date. And somehow the widget "most viewed" shows "views" instead of "visninger" even though the language file is completely translated.

    Sorry for all this, but it's important to get all things right if we shall continue to use your theme. We now have over 18.000 unique users in a small town:)

    Rune:)

  •  113
    Cuong replied

    Hi Rune,

    1/ After installing Loco Translate plugin, I found that you had a wrong translation on date section. That caused your post date not displayed correctly. This isn't a theme issue.

    2/ Most viewed widget issue fixed.

    Kind Regards, Cuong Tran

    Attached files:  date-issue.jpg

    Wordpress lover. My Profile

  •  3
    Rune replied

    Thanks a lot Cuong. Seems like Poedit did not do the job properly...or me:)

    Think I will be quite for a while now.

    Take care!

    Rune:)

  •  3
    Rune replied

    Hi again Cuong!

    Sorry to be back already.
    Seems like the publish date appears twice on mobile device. See attached file.

    I feel that we need some help in the future, so if you are interested in a paid support, we would be happy.

    Thanks,
    Rune:)

    Attached files:  IMG_0181 copy.jpg

  •  113
    Cuong replied

    Hi Rune,

    The date displays normally. Please try to refresh your site few times on mobile to clear the mobile cache. This's from my phone's screen.

    As long as your theme support period on ThemeForest isn't expired, we could be able to help you.

    Kind Regards,

    Cuong Tran

    Attached files:  IMG_6992.PNG

    Wordpress lover. My Profile

  •  3
    Rune replied

    Thanks again..I feel a bit stupid..:)

    Rune S:)